Igen egy nemzetközi biliárdverseny Békéscsabán és bábus!!!

Szép, színvonalas játék, feszült, izgalmas küzdelem, nagyszerű szórakozás volt.

A magyarok jól szerepeltek s győzedelmeskedtek - nagyon örülünk. A magyar résztvevők technikai képzettsége magas szintű. Ellenben figyelemre méltó, hogy a német csapat átlagéletkora jóval alacsonyabb - jószerével ige fiatalok. Ezen jó lesz elgondolkodnunk.

Kiemelendő a győztes Bíró Imre (Gyomaendrőd) fantasztikusan magas színvonalú játéka, amely a szokásos szerénységgel párosult - mint az igazán nagy sportszemélyiségeknél. Gratulálunk Imre!

Figyelemfelkeltő volt Jeanette Schultz (de) a verseny egyetlen hölgy résztvevőjének színvonalas és hatékony biliárdjátéka, mellyel minduntalan zavarba tudta hozni (férfi) ellenfeleit. Csak így tovább Jeanette!

A nap hőse kétségtelenül a tinédzser korú Nico Hänsch (de) volt, aki egyetlen külföldiként került be a legjobb négybe. Igen fiatalkora ellenére játéka nagyon pontos, tudatos, és főleg nagyon hatékony. Meggondolt, higgadt játékával - mellyel a "kisdöntőben" is győzedelmeskedni tudott és ezzel megszerezte a harmadik helyet - kivívta szimpátiánkat. Gratulálunk Nico!


A verseny első nyolc helyezettje:

  1. Bíró Imre (hu)
  2. Kurta László (hu)
  3. Nico Hänsch (de)
  4. Szűcs Sándor (hu)
  5. Hangya Imre (hu)
  6. Christoph Winkler (de)
  7. Roberto Carcangiu (hu)
  8. Bencsik Tibor (hu)
Legendás biliárdjátékok